lammetjes op texel
kerkje van Den Hoorn
zeehond in EcoMare
strandopgang

FIETSVERHUUR DE KOOG VOOR AL UW FIETSPLEZIER OP TEXEL!

KLIK HIER VOOR DE HUUR MOGELIJKHEDEN VOOR VOLWASSENEN
KLIK HIER VOOR DE HUUR MOGELIJKHEDEN VOOR KINDEREN
KLIK HIER VOOR DE HUUR MOGELIJKHEDEN VOOR HONDEN

FIETSEN

VERHUUR

Via bovenstaande knoppen (volwassenen, kinderen en honden) kunt u bekijken wat ons assortiment huurfietsen en aanverwante artikelen zijn. Staat uw gewenste huurfiets hier niet bij aarzel dan niet en neem contact met ons op, want misschien kunnen wij toch iets voor u betekenen. Als u een fiets uitkiest houdt u er dan rekening mee dat fietsen zonder versnelling altijd een terugtraprem hebben en fietsen met versnelling handremmen tenzij anders vermeld. Als u een kar voor bijvoorbeeld een kind of hond huurt of de bakfiets dan willen wij deze wel graag schoon terug, anders zijn wij genoodzaakt om schoonmaakkosten te berekenen.

VERKOOP

Naast verhuur verkopen wij ook tweedehands en nieuwe fietsen. En in onze winkel vindt u allerhande accessoires voor uw fiets.

REPARATIE

Is uw eigen fiets stuk dan staan onze mannen van de werkplaats altijd klaar om uw fiets vakkundig te repareren. Een onderhoudsbeurt kan natuurlijk ook en is zeker in de winter een aanrader om te laten doen. Uw fiets wordt dan op alle punten gecontroleerd, schoongemaakt en ingespoten zodat u fiets tegen alle weersomstandigheden en terreinen is bestand.

KLIK HIER VOOR BEZORG MOGELIJKHEDEN
de werkplaats